Actie ideeën

Actie ideeën

Ontzorgen willen we waarborgen

Acties opzetten, het motiveren van de jeugd, de actie uitzetten binnen de gemeente. Het gaat niet vanzelf, dat beseffen we allemaal. Daarom hebben we onze actiesite dit jaar extra uitgebreid met handvatten voor jou om je zoveel als mogelijk te ontzorgen. Hieronder alvast een paar ‘algemene’ tips.

1. Iedere vereniging vraagt een eigen aanpak. We bieden daarom per leeftijdsgroep een passend pakket. Ook binnen de leeftijdsgroepen is er voldoende variatie.

2. Organiseer een verkoopactie. Hier bieden we een prachtige tool voor aan. Lees meer op de pagina over het callcenter.

3. Schakel hulp in. Als leiding kan het goed zijn dat je al druk genoeg bent met de avonden zelf. Vraag iemand uit de gemeente of hij/zij wil helpen met het opzetten en uitvoeren van de actie.

4. Combineer. We komen graag op jullie vereniging langs om een avond te verzorgen over Kom over en help, waarin we vertellen over het werk in het dagopvang en de straatkinderen. Tijdens deze avonden kunnen we helpen de kinderen en jongeren te motiveren om in actie te komen en kunnen we toelichten hoe de actie verder te werk gaat. Je kunt natuurlijk ook een voorlichting aanvragen zonder dat er een actie georganiseerd wordt.

Help je mee om actie te voeren voor straatkinderen in Georgië (Kom over en help) en voor het werk onder de kinderen en jongeren in Nederland (LCJ)? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Bestelformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, xlsx, doc, xls, ppt, pptx, jpeg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Steun deze actie

Actie afgerond of wilt u een gift geven? U kunt het bedrag overmaken naar NL60 RABO 0104 2050 08 t.n.v. Landelijke Actie. U kunt in de omschrijving aangeven of het een actie betreft en vanuit welke gemeente. Dank voor uw bijdrage!

Voor vragen over de financiën kun je contact opnemen met Henriëtte Kooistra (06-57 04 72 68) of mail naar doemee@lcj.nl.

Contact over de actie

Heeft u vragen en / of opmerkingen over de actie? Zou u graag even willen sparren over de mogelijkheden?

U kunt ons bereiken via doemee@lcj.nl of telefonisch via Henriëtte Kooistra (06-57 04 72 68).