Zalm van Urk

Zalm van Urk

Vis en Urk, deze twee horen onlosmakelijk bij elkaar. We hebben daarom heerlijke zalm beschikbaar als actieproduct, geleverd door de Jongens van de Fant op Urk. Warm gerookte zalm is 18 dagen houdbaar in koeling en het wordt nog op de ambachtelijke manier gerookt zoals onze voorouders het deden. We verkopen van de gerookte zalm halve zijdes (410-480 gram) voor €17,50.

De zalmactie is ook erg goed te combineren met de slagersartikelen, snoeprollenmix en het toiletpapier via bijvoorbeeld het actiecallcenter.

Via het bestelformulier kun je de zalm bestellen. Het bezorgen doen we in overleg. We hebben vrijwilligers, maar we proberen zoveel mogelijk met elkaar de bezorging te regelen, zodat we zo min mogelijk kosten kwijt zijn.

Let op: bestel op tijd (minimaal twee weken van tevoren)!

Bestelformulier

Steun deze actie

Actie afgerond of wilt u een gift geven? U kunt het bedrag overmaken naar NL60 RABO 0104 2050 08 t.n.v. Landelijke Actie. U kunt in de omschrijving aangeven of het een actie betreft en vanuit welke gemeente. Dank voor uw bijdrage!

Voor vragen over de financiën kun je contact opnemen met Henriëtte Kooistra (06-57 04 72 68) of mail naar doemee@lcj.nl.

Contact over de actie

Heeft u vragen en / of opmerkingen over de actie? Zou u graag even willen sparren over de mogelijkheden?

U kunt ons bereiken via doemee@lcj.nl of telefonisch via Henriëtte Kooistra (06-57 04 72 68).