Slagersproducten

Slagersactie

Heerlijk! Slagersartikelen lopen altijd goed. Deze slagersartikelen komen bij Jan de Slager op Urk vandaan en worden in eigen slagerij en worstmakerij gemaakt. Doordat de artikelen vacuüm verpakt zijn behouden ze hun houdbaarheid ook tijdens de opslag en vervoer. Dus prik een datum, stel de actie op (we denken graag mee), heb samen een hoop plezier en help mee geld op te halen voor de actie!

Assortiment en prijzen

  • Grillworst (330 gram), €4,50
  • Rookworst (200 gram), €3,50
  • Kiprollade (1000 gram), €14,50

Tip: Plan een actie begin december en lever de producten voor de kerst uit. De meeste mensen zijn altijd bereid om extra te kopen voor de feestdagen en hoe mooi is het als je hiermee dan de landelijke actie steunt!

Via het bestelformulier kun je deze actieproducten bestellen. Het bezorgen doen we in overleg. We hebben vrijwilligers, maar we proberen zoveel mogelijk met elkaar de bezorging te regelen, zodat we zo min mogelijk kosten kwijt zijn.

Let op: bestel op tijd (minimaal twee weken van tevoren)!

Let op: vanwege de stijging in prijzen is het nu lastig om de prijzen te vermelden op de website. In september zullen we de prijzen bij de actieproducten zetten.

Bestelformulier

Steun deze actie

Actie afgerond of wilt u een gift geven? U kunt het bedrag overmaken naar NL60 RABO 0104 2050 08 t.n.v. Landelijke Actie. U kunt in de omschrijving aangeven of het een actie betreft en vanuit welke gemeente. Dank voor uw bijdrage!

Voor vragen over de financiën kun je contact opnemen met Henriëtte Kooistra (06-57 04 72 68) of mail naar doemee@lcj.nl.

Contact over de actie

Heeft u vragen en / of opmerkingen over de actie? Zou u graag even willen sparren over de mogelijkheden?

U kunt ons bereiken via doemee@lcj.nl of telefonisch via Henriëtte Kooistra (06-57 04 72 68).