Snoeprollen

Snoeprollen

Snoep doet het altijd goed! Deze actie is tijdloos en altijd een hardloper. Om het makkelijk te houden hebben we deze keer een snoeprollenmix via ’t Soetendal op Urk. Dit is een puntzak met tien verschillende soorten snoeprollen voor €6,50. Dus prik een datum, stel de actie op (we denken graag mee), heb samen een hoop plezier en help mee geld op te halen voor de actie!

Het organiseren van een snoeprollenactie, wat komt er bij kijken?

  • Inventariseren hoeveel ‘verkopers / kinderen / jongere’ er meedoen met de actie
  • Bepaal hoeveel je bestelt. Ons advies is 15 snoeprollenmix per kind / jongere. Let op: het is niet mogelijk te retourneren.
  • Bestel via onderstaand bestelformulier minimaal 2 weken van tevoren. Geef ook gerust even de uiterste leverdatum mee, zodat de snoep op tijd bezorgd kan worden.
  • Regel niet alleen de start maar ook de afronding van de actie.
  • Stuur ‘verkopers’ op pad om het snoep te verkopen.

Via het bestelformulier kun je deze actieproducten bestellen. Het bezorgen doen we in overleg. We hebben vrijwilligers, maar we proberen zoveel mogelijk met elkaar de bezorging te regelen, zodat we zo min mogelijk kosten kwijt zijn.

Let op: bestel op tijd (minimaal twee weken van tevoren)!

Let op: Vanwege leveringsproblemen kan het zijn dat wij de snoeprollenmix niet uit kunnen leveren. Als jullie interesse in deze actie hebben, zouden jullie dan eerst contact met doemee@lcj.nl willen opnemen?

Bestelformulier

Steun deze actie

Actie afgerond of wilt u een gift geven? U kunt het bedrag overmaken naar NL60 RABO 0104 2050 08 t.n.v. Landelijke Actie. U kunt in de omschrijving aangeven of het een actie betreft en vanuit welke gemeente. Dank voor uw bijdrage!

Voor vragen over de financiën kun je contact opnemen met Henriëtte Kooistra (06-57 04 72 68) of mail naar doemee@lcj.nl.

Contact over de actie

Heeft u vragen en / of opmerkingen over de actie? Zou u graag even willen sparren over de mogelijkheden?

U kunt ons bereiken via doemee@lcj.nl of telefonisch via Henriëtte Kooistra (06-57 04 72 68).