Bakkersproducten

Bakkersproducten

William Hijkoop is al een paar jaar betrokken bij de landelijke actie als actiebakker en ook deze keer zijn er weer heerlijke bakkersartikelen te koop.

Assortiment en prijzen

  • Speciaal voor deze actie maakt hij keekjes in de actiekleuren (4 stuks à €5,-)
  • Boterkoek en appeltaart (per stuk €5,-)
  • Kruid- en ontbijtkoek (per stuk €3,50)
  • Suikerbrood (per stuk €3,50)
  • Worsten (5 stuks)- en saucijzenbroodjes (4 stuks à €6,-)
  • Weekendpakket met suikerbrood, keekjes, speculaas en kleine eierkoeken (€10,-)

Het leuke van deze actiebakker is dat hij nog veel meer kan leveren. Denk aan oliebollen, appelflappen, aardbeiensloffen en nog veel meer lekkers. Er kunnen dus meerdere acties worden ingepland, bijvoorbeeld rond oud en nieuw met oliebollen en rond Moederdag met aardbeiensloffen. Wij denken graag mee, dus betrek ons gerust bij de voorbereidingen van de actie. Onze bakker komt graag een paar keer langs.

Tip: Plan een actie begin december en lever de producten voor de kerst uit. De meeste mensen zijn altijd bereid om extra te kopen voor de feestdagen en hoe mooi is het als je hiermee dan de landelijke actie steunt!

Via het bestelformulier kun je deze actieproducten bestellen. Het bezorgen doen we in overleg. We hebben vrijwilligers, maar we proberen zoveel mogelijk met elkaar de bezorging te regelen, zodat we zo min mogelijk kosten kwijt zijn. Let op: bestel op tijd (minimaal twee weken van tevoren).

Bestelformulier

Steun deze actie

Actie afgerond of wilt u een gift geven? U kunt het bedrag overmaken naar NL60 RABO 0104 2050 08 t.n.v. Landelijke Actie. U kunt in de omschrijving aangeven of het een actie betreft en vanuit welke gemeente. Dank voor uw bijdrage!

Voor vragen over de financiën kun je contact opnemen met Henriëtte Kooistra (06-57 04 72 68) of mail naar doemee@lcj.nl.

Contact over de actie

Heeft u vragen en / of opmerkingen over de actie? Zou u graag even willen sparren over de mogelijkheden?

U kunt ons bereiken via doemee@lcj.nl of telefonisch via Henriëtte Kooistra (06-57 04 72 68).