30 mei 2020

Actie ideeën

De actie voor de Dakhini moslims in India via TWR is afgerond. D.V. oktober 2022 starten we weer met een nieuw actiedoel. Tot dan!

Ontzorgen willen we waarborgen

Acties opzetten, het motiveren van de jeugd, de actie uitzetten binnen de gemeente. Het gaat niet vanzelf, dat beseffen we allemaal. Daarom hebben we onze actiesite dit jaar extra uitgebreid met handvatten voor jou om je zoveel als mogelijk te ontzorgen. Hieronder alvast een paar ‘algemene’ tips.

1. Iedere vereniging vraagt een eigen aanpak. We bieden daarom per leeftijdsgroep een passend pakket. Ook binnen de leeftijdsgroepen is er voldoende variatie.
2. Organiseer een verkoopactie. Hier bieden we een prachtige tool voor aan. Lees meer op de pagina over het callcenter.
3. Schakel hulp in. Als leiding kan het goed zijn dat je al druk genoeg bent met de avonden zelf. Vraag iemand uit de gemeente of hij/zij wil helpen met het opzetten en uitvoeren van de actie.
4. Combineer. We komen graag op jullie vereniging langs om een avond te verzorgen over TWR, zending en vertaalwerk in andere landen. Tijdens deze avonden kunnen we helpen de kinderen en jongeren te motiveren om in actie te komen en kunnen we toelichten hoe de actie verder te werk gaat. Je kunt natuurlijk ook een voorlichting aanvragen zonder dat er een actie georganiseerd wordt.

Help je mee de opdracht van de verspreiding van het Evangelie (nog meer) handen en voeten te geven binnen jullie gemeente? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Elke 11 euro is 1 minuut uitzenden! Met 330 euro maak je een hele uitzending mogelijk.