ZS Driebergen heeft als eerste een actie gestart

  • door

Vanuit de zondagschool te Driebergen kregen wij mooie foto’s binnen van hun actiestart. Eerst hebben de kinderen een PowerPointpresentatie gezien waarin ze meegenomen worden in het leven van Hanna. Hanna is één van de straatkinderen die wij het actiejaar gaan volgen via Kom over en help. Er is geknutseld met de bouwplaat uit het kinderpakket en de kinderen hebben na afloop de kluskaarten meegekregen en zakken vol met snoeprollen om te verkopen. We zijn heel benieuwd naar de opbrengst.

Via de pagina kinderacties zijn alle benodigdheden te vinden voor zo’n actiestart. Ook is het kinderpakket verspreid richting zondagsscholen en kinderclubs. Dus als jullie graag ook met deze artikelen willen actievoeren, maar je hebt ze nog niet ontvangen, geef het dan aan via het contactformulier, dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk een pakket jullie kant op komt.

In Driebergen kozen ze ervoor om actie te voeren met de snoeprollenmix, ook hebben we nog andere actieartikelen. Bekijk en bestel hier de actie-producten.