CGK Renswoude in actie + een tip

“Ik zou andere verenigingen aanraden om deze actie ook te doen, omdat het laagdrempelig is en je spreekt direct wat gemeenteleden!” Leiding Renswoude

Wij zetten ons met de JV van Renswoude weer in voor het LCJ-actiejaar. Sommige dingen, zoals een wintermarkt, zijn natuurlijk niet mogelijk maar dat neemt niet weg dat er actie gevoerd kan worden.

Wij hebben dat gedaan door middel van een belactie. Vorig jaar hebben we dat ook gedaan, inclusief callcenter en gezelligheid. Deze keer ging het wat anders, maar we hebben in ongeveer twee weken de hele gemeente gebeld, en hen gevraagd of zij een bestelling wilden plaatsen. Het verkopen is gemakkelijk gemaakt, dankzij de actieproducten die de actiecommissie al aanbiedt. Het was wel wennen om alleen te moeten gaan bellen, maar je kunt natuurlijk ook in twee- of drietallen bij elkaar zitten om te bellen.

Alle bestellingen worden uiteindelijk opgehaald door middel van een drive-trough met auto’s. Je kunt zelf kiezen welke producten je verkoopt, gewild zijn ze allemaal wel.


Het actiecallcenter biedt:

  1. Actie – Beweging, enthousiasme, een kartrekker. Jongeren komen in beweging als jullie in beweging komen. Jongeren houden ervan om bezig te zijn en volgen graag het goede voorbeeld. Zij komen in actie en er wordt actie gevoerd.
  2. Call – We bieden alle deelnemende jongeren een programma waarmee je kosteloos kunt bellen (via een laptop). We bellen de adressen van de eigen gemeente (ons kent ons). Deze adressen worden in overeenstemming met de wet AVG verwerkt.
  3. Center – Het doel staat centraal. Jongeren in Nederland en Dakhini-moslims in India vertellen over wie Jezus is. Tijdens de bel-avond staan de jongeren ook centraal. Gezelligheid, samenwerken en een goede onderlinge sfeer voert de boventoon. Maar dit kan natuurlijk ook vanuit huis, alleen of in tweetallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *