Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

De website www.lcjactie.nl is het platform voor de tweejaarlijkse fondsenwervende actie van het Landelijk Contact Jeugdwerk Christelijke Gereformeerde Kerken, hierna te noemen LCJ. 

Het LCJ verleent u hierbij toegang tot lcjactie.nl (de website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door LCJ en derden zijn aangeleverd. Het LCJ behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Privacyverklaring
Op deze website is de privacyverklaring van het LCJ van toepassing.

Algemene gegevens en contact
Omdat LCJactie.nl onder het LCJ valt, zijn ook de algemene gegevens van het LCJ van toepassing. Voor contact over de actie gelden wel de gegevens zoals vermeldt op de contactpagina.

Steun deze actie

Actie afgerond of wilt u een gift geven? U kunt het bedrag overmaken naar NL60 RABO 0104 2050 08 t.n.v. Landelijke Actie. U kunt in de omschrijving aangeven of het een actie betreft en vanuit welke gemeente. Dank voor uw bijdrage!

Voor vragen over de financiën kun je contact opnemen met Henriëtte Kooistra (06-57 04 72 68) of mail naar doemee@lcj.nl.

Contact over de actie

Heeft u vragen en / of opmerkingen over de actie? Zou u graag even willen sparren over de mogelijkheden?

U kunt ons bereiken via doemee@lcj.nl of telefonisch via Henriëtte Kooistra (06-57 04 72 68).